Feest der Feeën

Het Feest der Feeën is een fantasierijk, speels feestje speciaal voor meisjes van ongeveer 4 tot 8 jaar. Het is een lief, roze feestje met een sprankeltje magie! De fantasie wordt geprikkeld en de kinderen zullen zich verwonderen!

Elk jaar houden de feeën een jaarfeest. Ze doen dan allerlei spelletjes om hun feeën talenten te ontdekken! En als afsluiter van dat magische feest wordt er tot middernacht gedanst door alle feetjes! 

De meisjes worden om getoverd tot prachtige fee en gaan verschillende leuke magische spelletjes doen en leren de mooiste dansjes. Zo gaan ze de verdwenen insecten zoeken, doen ze een lelie-blad race, moeten ze samenwerken bij het coördinatiespel, gaan ze samen vissen vangen, lekker knutselen, croquet spelen en nog veel meer!

Naast de mooie feeënjurkjes, vleugeltjes, stafjes en make-Up zitten er in deze themakist heel veel materialen om het huis om te toveren tot een feestelijk paleis, zoals mooie stoffen vlaggen, bloemen, pompons, vlinders en paddenstoelenkussentjes. Ook zit er alles in om de tafel mooi aan te kleden. Om het feestje extra sprankelend te maken zit in deze kist standaard een mooie limonadefontein! Natuurlijk dit er ook een draaiboek in met daarin vele verschillende activiteiten, spelletjes en beschrijving van een knutselactiviteit.  Zo zit er een gaaf dierenbillenwerpspel in, een croquetset, hoepels, zandpictionary, een visspel,
een slack-line en nog veel meer!

Kosten:
€ 45,-  deze themakist is standaard uitgerust voor 8 kinderen. Dit kan worden uitgebreid voor € 5,- per kind.
De borg bedraagt € 50,- . Meer informatie vind je hier

Extra mogelijkheden:
- Uitnodigingen
Om je feestje nog completer te maken stuur je een uitnodiging geheel in het thema.
Kosten: € 6,- voor 7 uitnodigingen. Je Ontvangt de uitnodigen ruim van te voren per post. Meer uitnodigen nodig? Dan kosten ze € 0,50 per stuk.
-Knutselkist
Hierin zit de beschrijving van de knutselactiviteit en de benodigde materialen. Zo hoef je zelf niet meer naar de winkel om alle knutselmaterialen te kopen.
Kosten: € 12,- (voor 8 kinderen) . Ook dit kan worden uitgebreid voor € 1,50 per kind.

Facebook
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Google+
http://www.studio-live.nl/themakisten/themakisten-4-9-jaar/feest-der-feeen
Instagram