Harry Potter feestje

Dit spannende feest draait om vlieg- en toverkunsten en niet te vergeten: hekserij….

Het Harry Potter feestje is voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar en speelt zich af op Zweinstein. Als alle kinderen er uit zien als echte tovenaars en heksen gaan ze een eigen toverstaf maken. Daarna mogen zij een dagje meelopen met de verschillende lessen die op Zweinstein worden gegeven. De steen der wijzen wordt gezocht en ze krijgen les in de kunst van aardmannetjes vangen. Ook leren ze verschillende toverspreuken en mogen de tovenaars leerlingen spannende toverdrankjes brouwen. Tussendoor leren ze nog de basisbeginselen van het op Zweinstein zo populaire Zwerkbal en kunnen ze nog andere typische heksenspelletjes spelen.

Bij dit feest zitten naast de verkleedkleding en het spel- en knutselmateriaal ook allerlei spullen om het huis helemaal in de sfeer van Zweinstein aan te kleden. Zwevende kaarsen, de sneeuwuil Hedwig die door de lucht vliegt, het bord van Griffoendor, bezems, spinnen, noem maar op!

Bij de themakist zit een uitgebreid draaiboek met een vast programma en daarnaast veel extra activiteiten (waaronder een dvd van Harry Potter natuurlijk).

Kosten:
€ 45,-  deze themakist is standaard uitgerust voor 8 kinderen. 
De borg bedraagt € 50,- . Meer informatie vind je hier

Facebook
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Google+
http://www.studio-live.nl/themakisten/themakisten-4-9-jaar/harry-potter
Instagram