Politie- en Boef feest

Het politie en boef feest is een spannend feest voor avontuurlijke jongens en meiden van 4 tot 9 jaar. Tijdens het feest gaan de kinderen op politietraining, de boeven doen natuurlijk stiekem mee. Want zo'n politietraining is voor echte boeven reuze handig toch? Na de training is het tijd voor de missie om de diamant terug te roven van de gevaarlijke dief Raffie de Maffiosi.

In deze themakoffer zitten gave pakken voor de politieagenten en boeven. En daarnaast vele leuke en handige accessoires, zoals handboeien en walky talky’s. Daarnaast zit er mooie versiering in om het huis in het thema aan te kleden, zoals slingers, afzetlint en gave  line-Up  bordjes waarmee de kinderen op de foto kunnen.

De kinderen leren vingerafdrukken nemen en samenwerken. Daarna is het tijd voor een spannend spel waarin de boeven en politieagenten tegen elkaar zullen strijden. Weten de agenten de diamant op tijd terug te vinden of overwinnen de boeven? Bij de themakist zit ook een uitgebreid draaiboek met een vast programma en daarnaast vele extra activiteiten (waaronder een dvd)

Naast de verkleedkleding (politiepakken en boevenpakken) en de aankleding voor het huis zit in deze themakist een heleboel spelmateriaal zoals een boevenschietspel, nerf-pistolen, een slack-line,  Walky-talky’s, breinbreakers, spel museumjacht, voeldoos, elastiek-schiet pistolen en nog veel meer!

Kosten:
€ 45,-  deze themakist is standaard uitgerust voor 8 kinderen. 
De borg bedraagt € 50,- . Meer informatie vind je hier

Extra mogelijkheden:
- Uitnodigingen
Om je feestje nog completer te maken stuur je een uitnodiging geheel in het thema.
Kosten: € 6,- voor 7 uitnodigingen. Je Ontvangt de uitnodigen ruim van te voren per post. Meer uitnodigen nodig? Dan kosten ze € 0,50 per stuk.

Facebook
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
Google+
http://www.studio-live.nl/themakisten/themakisten-4-9-jaar/politie-en-boef
Instagram