1e keer Crea weekend Hardenberg

Na weken van voorbereiden was het afgelopen weekend zover …. onze 1 keer deelnemen aan het Crea weekend in Hardenberg.

Op donderdag opbouwen, met een bus vol spullen reden we samen naar Hardenberg. We hadden een mooi plekje gekregen van organisatiebureau Plan Effect. Gezellig tegenover Marjanne van Marjanne Maakt, die wel al kende van online meetingen van Spotworkshop academy.  Leuk om elkaar dan eens in real life te spreken. Bij Marjanne kun je o.a. een toffe flessentuin workshop volgen.
Op onze zoektocht naar de workshopkast kwamen we Ella tegen van Kri-eet. Haar hadden we eerder gezien op Creative Life een super toffe beurs, die we al 2 keer bezochten. Ze verkoopt o.a. super mooie stempels en nog veel heel veel meer moois! Erg leuk om andere ondernemers te spreken en elkaar succes te wensen.

Tevreden met het resultaat van onze kraam gingen we huiswaarts…. Wat konden we verwachten, hadden we genoeg van alles bij ons, hoe gaan we het vinden en nog wel meer bespraken we met elkaar onderweg naar huis.

       

Vrijdag 10 maart
De 1e dag. We vertrokken op tijd van huis. Aangekomen nog even alles doornemen en op zijn plaats zetten. Een aantal creatievelingen hadden online al een workshop bij ons geboekt vandaag. Onze allereerste workshop borduren op hout verliep goed en er schoven er in de loop van de dag nog meer aan. Ook om de macramé knooptechniek te leren en met mooie macramé sleutelhangers gingen de deelnemers naar huis.
Super leuk! Iedereen was enthousiast ook over onze toffe DIY pakketten.

     

Zaterdag 11 maart
Dag nummer 2. Met heel veel nieuwe zin reden we naar Hardenberg. Zou deze dag weer zo leuk zijn als gisteren? Nou en of! Het was nog drukker en nog mee creatievelingen schoven aan bij onze workshop tafel. Ook vandaag gingen er weer veel mooie zelfmaak pakketten mee naar huis om zo thuis lekker creatief aan de slag te gaan.

Erg leuk dat Femke (femm.en) van het platform Vettt (o.a. super veel leuke uit tips met kids) schoof samen met haar zoon en een vriendin aan bij onze workshop borduren op hout. Ze maakte een story over het Crea weekend. Super leuk dat ze nu net onze workshop uitzochten om te doen!!

Aan het einde van de dag zelfs nog even tijd voor een snel rondje over de beurs. Kom je erachter dat je heel dichtbij het Glashuuske uit Oldenzaal staat. Ook dat is zo leuk aan een beurs, andere ondernemers ontmoeten.

     

Zondag 12 maart
Alweer de laatste dag. Een beetje moe, maar met goede energie reden we weer samen naar Hardenberg. Vandaag minder druk dan de andere dagen, maar wel weer gezellig. De workshop tafel vulde ook deze dag weer met o.a. vriendinnen, moeders, oma’s en kinderen. Ook nu werden er weer prachtige borduurwerken op hout en macramé sleutelhangers gemaakt.

Kortom: wat een feestje was het dit weekend!! We hebben onwijs genoten van jullie enthousiasme en vinden het super tof dat we zoveel creatievelingen blij mochten maken met onze diy pakketten en workshops. Bedankt voor jullie aankoop, deelname en gesprekken. Jullie zien ons zeker terug bij het Crea weekend in Hardenberg.

    

4 gedachten over “1e keer Crea weekend Hardenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *