Nieuw!! Borduren op hout

Yeahhhh we hebben een nieuwe machine in ons bezit! En wel een lasergrafeer- en snijmachine. Echt zo tof! Hiermee kunnen we o.a. hout en leer snijden en graveren. Bij het speuren op internet naar leuke ideeën zagen we dit in Amerika voorbij komen en wij werden er zooo blij van..... Borduren op hout. En tijdens het creaweekend in Hardenberg kregen we zoveel leuke reacties van jullie!

We hebben voor jullie dus prachtige borduren op hout DIY pakketten gemaakt. Ga thuis lekker aan de slag met onze zelfmaak pakketten en leer verschillende borduurtechnieken. Bij alle pakketten wordt alles uitgelegd in onze stap voor stap werkbeschrijving. Ook kun je onze video’s bekijken waar we de borduurtechnieken laten zien. Zo kun je ook na het maken van dit DIY pakket lekker aan de slag met het maken van de mooiste borduur creaties. Heerlijke projecten die je er zo even weer bij pakt. Je kunt er fijn buiten mee zitten in de zon of knus in huis bij slecht weer.  Maar pas op het werkt verslavend 😉

In deze video's laten we je 4 borduurtechnieken zien, deze borduursteken gebruiken we in al onze zelfmaak pakketten. Je hebt geen ervaring met borduren nodig, iedereen kan het leren.

Ben je een beginner en wil je eerst uit proberen of borduren iets voor je is? Dan is ons borduurpakket met 3 bloemen ideaal. Je leert met dit pakket de borduurdraden splitsen, aanhechten en afhechten en de borduursteek backstitch. Ook ideaal voor kinderen van ca. 8 jaar om te leren borduren.

Wil je liever iets meer uitdaging? Kies dan voor ons borduurpakket lavendel. Bij dit DIY pakket leren we je de borduurtechnieken borduurdraden splitsen, de backstitch en de lazy daisy.

En durf je echt de uitdaging aan te gaan of kun je al borduren. Kies dan voor onze favoriet het borduurpakket bloemenveld. We leren je met dit DIY pakket 4 borduurtechnieken: backstitch, lazy daisy, french knot en de woven wheel.

Kortom voor elke wat wils met deze mooie zelfmaak borduur pakketten, zo kun je thuis gelijk aan de slag. Liever hulp erbij? Kom dan een workshop bij ons volgen!
We hebben alweer leuke ideeën voor nieuwe ontwerpen, dus houdt onze sociale media in de gaten!

Kom je er niet helemaal uit met de werkbeschrijving die bij onze zelfmaak pakketten zit? Of vindt je het prettiger om naar een instructie video de kijken? Bekijk dan onze video's hieronder, waarin we de borduurtechnieken laten zien.

Om te beginnen met je borduurwerk laten we je zien hoe je makkelijk de borduurdraden kunnen splitsen. We gebruiken in onze pakketten DMC borduurgaren. Borduurgaren bestaat uit 6 draden. Voor het borduren op hout gebruiken we 2 draden.

Neem eens een kijkje in onze webshop voor prachtige DIY producten. Een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders.

Please follow & like us 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *