Op locatie (in opdracht)

Ook voor (mini) workshops of activiteiten op (eigen) locatie kun je bij Studio LiVE terecht!

Heb je een evenement, buurtfeest, bedrijfsfeest, familiefeest, ga je trouwen of een andere gelegenheid en zoek je een leuke activiteit voor kinderen of volwassenen?
Wij kunnen dan zorgen voor een leuke invulling voor klein en groot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een knutselhoek, speurtocht in thema of allerlei (oud Hollandse) spellen.

Zo hebben we al voor verschillende bedrijven een mooie activiteit neer mogen zetten. Zoals de Halloweentocht i.s.m. Bolk in Weerselo, verschillende thema speurtochten in het park bij Frans op den Bult. Konden de kinderen met kerstsfeer in Oldenzaal toffe kerstspellen spelen en was het echt genieten bij het Bengeltjesfestijn in Enschede. En mochten we voor het Radio Filhormonisch Orkest een moordspel op maat maken voor het personeelsfeest op de tafelbergheide in Blaricum.

Maar dat is nog niet alles. Zo kun je bij ons ook terecht voor het huren van Oud Hollandse spellen, beleef zo de nostalgie van toen op jouw feest. Of speel Wie is de mol en kom er d.m.v. toffe activiteiten achter wie de mol is. Beide mogelijkheden zijn ook zeer geschikt om met kinderen en volwassenen samen te spelen.

Kortom wij maken er in elk geval een feestje van, ook op locatie!

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@studio-live.nl of bel/app: 06-83517641.