Freelance Activiteitenbegeleider

Naast de  workshops van studio LiVE, ben ik ook beschikbaar als freelance activiteitenbegeleider.

Wie ben ik?

Na het behalen van mijn SPW4 diploma in 2004,  ben ik aan de slag gegaan in de ouderenzorg als activiteitenbegeleider. Na 11,5 jaar moest ik er met een reorganisatie helaas uit. Ik vond weer een baan als begeleider dagbesteding in de gehandicaptenzorg. Hier begeleidde ik mensen met een verstandelijke beperking op de dagbesteding.
Na 2 contracten was er helaas geen mogelijkheid voor een vast contract, maar dit gaf me wel het laatste zetje om voor mezelf te gaan beginnen.
In mijn vrije tijd ben ik nog vrijwilligster bij Jeugdwerk Rossum, hierbij organiseren we allerlei activiteiten voor de jeugd in ons dorp.

Wat kan ik bieden?

Persoonlijke begeleiding op maat, dit kan eenmalig zijn, maar bijvoorbeeld ook wekelijks of maandelijks. Zowel individueel als groepsgewijs zet ik een programma voor begeleiding op.
De begeleiding kan bijvoorbeeld bestaan uit het regelen en begeleiden van de maandelijkse bingo, maar ook de persoonlijke ondersteuning bij een uitstapje.

Gaat u trouwen of heeft u een bedrijfsfeestje waar ook kleine gasten bij zijn uitgenodigd en zoekt u daarvoor een leuke activiteit? Ook daarvoor kan ik een passend programma opzetten en begeleiden, bijvoorbeeld een creatieve workshop, spel of speurtocht.

Voor wie?

Ouderen, kinderen, mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, chronisch zieken, revalidanten, mantelzorgers, bedrijven, instellingen en organisaties.

Waarvoor?

Begeleiding bij dagbesteding en/of vrijetijdsbesteding of het opzoek gaan hier naar. Vinden of uitvoeren van hobby's, sport en spelactiviteiten, sociale activiteiten en educatieve activiteiten,  ontwikkelen van vaardigheden en ondersteuning of vervanging van mantelzorgers.

Dus bent u opzoek naar een invaller of ondersteuning voor korte of lange termijn, eenmalig, wekelijks of maandelijks?
Of zoekt u een leuke activiteit voor de kleine gasten op bijvoorbeeld uw bruiloft of bedrijfsfeest?
Neem dan gerust contact op met mij om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Linda van Eijbergen