Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.2.231 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Janine Janine heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 08:50
Wij hebben afgelooen week de thema kist Harry Potter gehuurd voor het verjaardagsfeestje van onze dochter die 9 jaar is geworden. Het was een groot succes. Echt heel veel leuke spullen om je huis om te toveren in de zweinstein school. Een goed draaiboek met leuke spellen en speurtocht. Wij hebben écht een top verjaardag gehad. En het contact met studiolive via mail of ap ging heel goed. Kan het erg aanbevelen!
Krista Huisman Krista Huisman heeft geschreven op 10 november 2020 om 13:47
Op zaterdag 7 nov. kon eindelijk het feestje van onze dochter (7) plaatsvinden. Een beachparty thema ( want in de zomer jarig) en armbandjes maken. Een groot succes. De kamer was versierd als een strand op Hawaii. Voor de cadeautjes het strandjutspel gedaan. Daarna nog 2 spelletjes, waaonder pictionary in zand, super leuk. Het armbandjes maken en het versieren van het sieradendoosje was een daverend succes. Er fijn en makkelijk dat alles in de dozen zit en jezelf niet na hoeft te denken over wat je allemaal moet halen.
Marjolein Marjolein heeft geschreven op 22 oktober 2020 om 21:39
Op 10 oktober hebben we een kinderfeestje gevierd met de themakist Feest der Ridders. Met alle decoraties zag het er in huis al mooi uit en wat een plezier buiten: in ridderpakjes spelletjes spelen. We hadden 6 jongens en 2 meisjes van 6 jaar. Voor de meisjes werd voor prinsessenjurken gezorgd. Het was allemaal super geregeld en we hebben een fantastisch, origineel feest gehad. De ouders kregen hun kinderen thuis met de mooiste verhalen over ridders en draken. Bedankt dames!
Mathijs Mathijs heeft geschreven op 15 oktober 2020 om 15:32
Op 9 oktober jl hadden wij een super geslaagd “wie is de mol” kinderfeestje. Wat hebben we genoten, de kinderen en wij als ouders en zeker de jarige onze zoon Mathijs.. super netjes verzorgde thema kist met duidelijk uitleg en materialen. Kan het iedereen aanbevelen!! Mvg Fam Zwerwer
Nienke Hofste Nienke Hofste heeft geschreven op 12 oktober 2020 om 20:06
Wat hadden we een leuk kinderfeestje voor onze dochter van 7! Geheel verzorgd in feeën thema mochten de meiden armbandjes maken en een mooi doosje versieren. Linda en Marijke hebben gezorgd voor een grote glimlach!
Mannie Hoek Mannie Hoek heeft geschreven op 24 september 2020 om 20:27
Voor ons zoontje (6 jaar) hadden wij de thema kist politie en boef gehuurd. Wat een ontzettend leuke inhoud! De kinderen konden allemaal verkleed als boef op de foto, er ze hebben een eigen paspoort gemaakt met hun eigen vingerafdrukken om vervolgens op zoek te gaan dmv een speurtocht naar de grote schat. Een heel duidelijk draaiboek, waarbij je zelf kan kijken welke activiteiten je graag wil doen. Voor een topfeestje is het echt een aanrader om hier een leuke thema kist te huren!
Sophia Sophia heeft geschreven op 17 juli 2020 om 11:28
Wij hebben de Harry Potter kist gehuurd voor de verjaardag van onze zevenjarige dochter. Het was een groot succes, we hadden vier uur gepland voor het feestje maar de tijd vloog voorbij. Grote hit waren toverdrank en boterbier maken-> je moet niet bang zijn voor een beetje viezigheid want alle remmen gingen los bij de kids. Ook de toverstokken maken viel in de smaak en gelukkig bij de speurtocht kon de overige energie er uitgeraasd worden. De kinderen bleken gek op de tovenaarscape, die wilden ze maar net inleveren aan het einde 🙂
Marlies Marlies heeft geschreven op 6 januari 2020 om 21:46
We hebben voor het kinderfeestje van onze 5-jarige dochter de themakist sprookjesfeest gekozen. Door het draaiboek en de vele spelletjes in de kist, heb je met weinig voorbereiding een superleuk feestje! De meiden vonden de prinsessenjurken, make-upen en foto’s maken al erg leuk. De spelletjes zijn ook erg leuk en je hebt veel keus (zowel voor activiteiten die je binnen of buiten kunt doen).
Claire Claire heeft geschreven op 21 november 2019 om 22:02
Het eerste kinderfeestje gevierd van onze vijfjarige dochter met de geren themakist, t was zeer geslaagd. Verkleden en spelletjes spelen met een goede leidraad in het draaiboek. Ook de aankleding was heel feestelijk. Was ons betreft een aanrader!
Anne Anne heeft geschreven op 24 september 2019 om 09:25
We hadden de sprookjes doos en de kinderen vonden het fantastisch. Erg fijn ook dat je het niet allemaal zelf hoeft te bedenken. Een echte aanrader!
Annemarie Annemarie heeft geschreven op 10 september 2019 om 20:58
Vorige week het verjaardagsfeest van onze 6-jarige gevierd. Wat een feest! Onze zoon was super blij met de kleding en de aankleding voor het feest. De kinderen die waren uitgenodigd trokken enthousiast de boeven en politiepakken aan. Met enkele pistolen erbij was het feest compleet. In de kist zaten erg veel spullen en een handig draaiboek. Kleding e.d. zag er netjes uit. Met relatief weinig voorbereiding kunnen de kinderen een groot feest vieren. Voor ons een dikke aanrader!
Lisa Lisa heeft geschreven op 5 juli 2019 om 16:29
Gister met mijn bso kinderen het wie is de mol spel gespeeld. Wat hebben we een fantastische middag gehad. Alles was tot in detail voorbereid en erg duidelijk vermeld in het draaiboek. Het lasergamen was favoriet, net als de mol boekjes en jokers. Echt super
Roelien Roelien heeft geschreven op 5 juli 2019 om 14:29
Wij hebben het Harry Potter thema gekozen voor het feestje van mijn zoontje. Een mooie box vol met spelletjes, decoratie en een duidelijk draaiboek. Echt super! De borg de volgende dag al op de rekening, kortom helemaal niks op aan te merken. 8 blije kinderen en dus een blije moeder! Groetjes roelien
Miriam Miriam heeft geschreven op 3 december 2018 om 21:02
De themakist politie en boevenfeest gehuurd voor het feestje van onze bijna 6 jarige zoon. Wat was het leuk. Spannende en boeiende activiteiten. Wij kwamen tijd te kort. Echt een aanrader. Ook de boeven -en politiemeisjes hadden het prima naar hun zin. Alles zat keurig verpakt en het draaiboek was heel duidelijk. Een aanrader dus.
Janneke Janneke heeft geschreven op 1 november 2018 om 10:34
Voor een feestje met vooral meisjes en 2 jongens hebben we de Feeen-box gehuurd. Voor de jongens waren prinsenpakjes bijgevoegd. Alle kinderen hebben zich ontzettend goed vermaakt! Meer dan genoeg spelletjes en versiering in de box! Een aanrader!
Irene Irene heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 13:33
De workshop pijl en boog maken is echt een aanrader voor knutsel liefhebbers! Goed verzorgd en begeleid! En de kids waren erg trots op het eindresultaat!
Anne Manenschijn Anne Manenschijn heeft geschreven op 24 september 2018 om 23:24
Themakist ‘Piraten’ gehuurd voor mijn 6 jarige zoontje. Hij vond het super, door de zeer complete kist; de vele spelletjes maar ook decoratiemogelijkheden die deze kist biedt. Ons huis was voor 1 dag omgetoverd als ‘piratenschip’!
Anita Anita heeft geschreven op 18 juli 2018 om 18:58
Afgelopen zaterdag de themakist 'Wie is de mol' gebruikt voor feestje van onze dochter van 12 jaar. het was super geslaagd. Alle 8 meiden waren enthousiast. We kwamen tijd tekort. Er is genoeg keuze qua aanbod van spellen. We hebben helaas lang niet alles kunnen doen. Kortom; een aanrader! En een goede service: de kist kon bezorgd worden!
Nathalie Koomen Nathalie Koomen heeft geschreven op 25 april 2018 om 17:14
Bij studio Live de themakist ridderfeest gehuurd voor het feestje van onze zoon die 5 jaar was geworden. Een zeer complete kist en een groot voordeel dat deze bezorgd kon worden. Wij hadden in totaal 12kinderen uitgenodigd en daarop had Linda de inhoud aangepast, naast ridderkostuums en prinsenpakken, zaten er ook drie prinsessenjurken in voor de meisjes. Er zaten voldoende spelletjes in en een leuke speurtocht, kortom zeer geslaagd en een aanrader!
Brigitte Brigitte heeft geschreven op 12 maart 2018 om 14:38
Leuke piratenthemakist gehuurd bij Studio Live voor het partijtje van onze vijfjarige zoon. Uitgebreid draaiboek met alle spelletjes en decoratie. Je hebt letterlijk alles bij de hand (behalve drinken en eten) en kan het dus ook op iedere andere locatie houden. Spelletjes zijn leuk ontvangen en goed beschreven. Alles ook in goede staat. Zou zo weer een kist huren! Contact ook met Linda verliep op de dag zelf prettig toen ik nog wat vragen had. Alles netjes bezorgd en op tijd. Ideaal!