Gastenboek & Reviews

Studio Live
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Christian ReindersChristian Reinders
18:20 20 Apr 22
Erg vriendelijk en behulpzaam, mooie winkel!
js_loader

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.12.157 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
37 berichten.
Anne Anne schreef op 24 september 2019 om 09:25
We hadden de sprookjes doos en de kinderen vonden het fantastisch. Erg fijn ook dat je het niet allemaal zelf hoeft te bedenken. Een echte aanrader!
Annemarie Annemarie schreef op 10 september 2019 om 20:58
Vorige week het verjaardagsfeest van onze 6-jarige gevierd. Wat een feest! Onze zoon was super blij met de kleding en de aankleding voor het feest. De kinderen die waren uitgenodigd trokken enthousiast de boeven en politiepakken aan. Met enkele pistolen erbij was het feest compleet. In de kist zaten erg veel spullen en een handig draaiboek. Kleding e.d. zag er netjes uit. Met relatief weinig voorbereiding kunnen de kinderen een groot feest vieren. Voor ons een dikke aanrader!
Lisa Lisa schreef op 5 juli 2019 om 16:29
Gister met mijn bso kinderen het wie is de mol spel gespeeld. Wat hebben we een fantastische middag gehad. Alles was tot in detail voorbereid en erg duidelijk vermeld in het draaiboek. Het lasergamen was favoriet, net als de mol boekjes en jokers. Echt super
Roelien Roelien schreef op 5 juli 2019 om 14:29
Wij hebben het Harry Potter thema gekozen voor het feestje van mijn zoontje. Een mooie box vol met spelletjes, decoratie en een duidelijk draaiboek. Echt super! De borg de volgende dag al op de rekening, kortom helemaal niks op aan te merken. 8 blije kinderen en dus een blije moeder! Groetjes roelien
Miriam Miriam schreef op 3 december 2018 om 21:02
De themakist politie en boevenfeest gehuurd voor het feestje van onze bijna 6 jarige zoon. Wat was het leuk. Spannende en boeiende activiteiten. Wij kwamen tijd te kort. Echt een aanrader. Ook de boeven -en politiemeisjes hadden het prima naar hun zin. Alles zat keurig verpakt en het draaiboek was heel duidelijk. Een aanrader dus.
Janneke Janneke schreef op 1 november 2018 om 10:34
Voor een feestje met vooral meisjes en 2 jongens hebben we de Feeen-box gehuurd. Voor de jongens waren prinsenpakjes bijgevoegd. Alle kinderen hebben zich ontzettend goed vermaakt! Meer dan genoeg spelletjes en versiering in de box! Een aanrader!
Irene Irene schreef op 16 oktober 2018 om 13:33
De workshop pijl en boog maken is echt een aanrader voor knutsel liefhebbers! Goed verzorgd en begeleid! En de kids waren erg trots op het eindresultaat!
Anne Manenschijn Anne Manenschijn schreef op 24 september 2018 om 23:24
Themakist ‘Piraten’ gehuurd voor mijn 6 jarige zoontje. Hij vond het super, door de zeer complete kist; de vele spelletjes maar ook decoratiemogelijkheden die deze kist biedt. Ons huis was voor 1 dag omgetoverd als ‘piratenschip’!
Anita Anita schreef op 18 juli 2018 om 18:58
Afgelopen zaterdag de themakist 'Wie is de mol' gebruikt voor feestje van onze dochter van 12 jaar. het was super geslaagd. Alle 8 meiden waren enthousiast. We kwamen tijd tekort. Er is genoeg keuze qua aanbod van spellen. We hebben helaas lang niet alles kunnen doen. Kortom; een aanrader! En een goede service: de kist kon bezorgd worden!
Nathalie Koomen Nathalie Koomen schreef op 25 april 2018 om 17:14
Bij studio Live de themakist ridderfeest gehuurd voor het feestje van onze zoon die 5 jaar was geworden. Een zeer complete kist en een groot voordeel dat deze bezorgd kon worden. Wij hadden in totaal 12kinderen uitgenodigd en daarop had Linda de inhoud aangepast, naast ridderkostuums en prinsenpakken, zaten er ook drie prinsessenjurken in voor de meisjes. Er zaten voldoende spelletjes in en een leuke speurtocht, kortom zeer geslaagd en een aanrader!
Brigitte Brigitte schreef op 12 maart 2018 om 14:38
Leuke piratenthemakist gehuurd bij Studio Live voor het partijtje van onze vijfjarige zoon. Uitgebreid draaiboek met alle spelletjes en decoratie. Je hebt letterlijk alles bij de hand (behalve drinken en eten) en kan het dus ook op iedere andere locatie houden. Spelletjes zijn leuk ontvangen en goed beschreven. Alles ook in goede staat. Zou zo weer een kist huren! Contact ook met Linda verliep op de dag zelf prettig toen ik nog wat vragen had. Alles netjes bezorgd en op tijd. Ideaal!
Jan Jaap Zijlman Jan Jaap Zijlman schreef op 18 februari 2018 om 22:19
Afgelopen woensdag de themakisten Sprookjesfeest gehad voor de 5e verjaardag van onze dochter. Super leuk! Heel compleet, goed draaiboek en veel leuke spelletjes. De meisjes vonden het super leuk! Goede service en zeer nette prijs.
Mijke Mijke schreef op 14 december 2017 om 23:35
Leuke en gezellige kerstworkshop gehad! Goede voorbereiding en genoeg keus om mooie lichtbolletjes te maken.
Marieke de Kluijver Marieke de Kluijver schreef op 18 september 2017 om 11:26
Wat hebben de kinderen genoten afgelopen zaterdag. Het was slecht weer maar wij hebben ons binnen prima vermaakt! En wat zitten er veel leuke dingen in de boeven themakist!!! We hadden tijd te kort om alles te doen. Groet Marieke
Chantal Chantal schreef op 27 juli 2017 om 12:27
We hebben voor een kinderfeestje van 10 meisjes van 11 jaar de kist 'wie is de mol' gebruikt. Er zitten veel verschillende spellen in de kist. Genoeg om uit te kiezen en heel divers. De meisjes en ook wij als ouders zijn erg enthousiast. Dit is zeker een aanrader.
Corien Corien schreef op 13 mei 2017 om 22:13
Hoi, Wat een mooi site en heel erg duidelijk. Misschien een fotoboek met foto's erbij van wat voor leuke creatieve dingen je allemaal maakt. Wens je heel veel succes. Groetjes Corien
Jorieke Jorieke schreef op 12 mei 2017 om 21:01
Wat een mooie en duidelijke site! Heel erg veel succes! Je bruist van de ideeën en bent op en top creatief! Een ideale combi voor studio Live?!