Groepsworkshop macramé decoratie

Zijn jullie op zoek naar een leuke en ontspannen groepsactiviteit? Zoek niet verder! Onze workshop macramé biedt jou en je vrienden, collega's of familie de perfecte gelegenheid om samen te komen en iets moois te maken.

Tijdens deze workshop ga je aan het werk met macrame garen, jullie hebben de keuze over veel kleuren garen en kunt zelf bepalen wat jullie willen gaan maken. Bijvoorbeeld een waxinelichtje, plantenhanger, wandhanger, boomschijfhanger of een vlaggenlijn.
We leren jullie de (basis) knooptechnieken, tips en tricks, laten voorbeelden zien en geven uitleg hoe jullie aan de slag kunnen gaan en helpen natuurlijk waarbij nodig.
Ervaring is helemaal niet nodig, wij leren jullie alles. Ontspanning en gezelligheid gegarandeerd!

Zo gaan jullie naar huis met een super toffe (zelf gemaakte) eyecatcher voor in huis!
Of een leuk idee om iets van macramé te maken voor het bruidspaar op hun trouwdag of als prachtig cadeau voor in huis. Een bijzondere verrassing voor de bruiloft!

- Kosten: € 37,50 p.p. (alle materialen inbegrepen)
- Minimaal 6 personen, minder personen tegen meerprijs
- Inclusief koffie of thee met iets lekkers en een glaasje fris
- Tijdsduur: ca 2,5 uur
- In onze studio in Weerselo (Twente) of op (eigen) locatie waar wij naar toe komen (excl. reiskosten)

Is de macramé workshop iets wat jullie aanspreekt? Laten we gezamenlijk een geschikte dag plannen, waarbij wij ervoor zorgen dat het een dagdeel vol plezier en creativiteit wordt!

Liever een andere activiteit? Bekijk alle workshops:
Workshops stippen en schilderen op servies, workshop borduren op hout, workshop schilderen met acrylverf, workshop tas van vilt (borduren), workshop handlettering (op hout), workshop crêpepapier bloemen maken, workshop ijsstokjeskunst, workshop tas illustreren,