Groepsworkshop stippen servies

Welkom bij onze creatieve en kleurrijke groepsworkshop: stippen op servies! Ontdek de magie van stippen en maak jullie eigen prachtige, unieke servies.
Leer bij ons hoe je mooie patronen kunt maken op allerlei serviesstukken.

Tijdens deze workshop gaan jullie aan het werk met porseleinverf in heel veel kleuren. Jullie kunnen kiezen uit mokken, (gebaks)bordjes, thee tipjes, schaaltjes, tapassetje en labels. We hebben ook vintage servies stukken, ook erg leuk om verder te decoreren.
We laten voorbeelden zien en geven tips, tricks en duidelijke uitleg hoe jullie aan de slag kunnen gaan. Een leuke workshop waarin jullie leren hoe je stippen op servies kunt zetten met porseleinverf. De porseleinverf is na het afbakken in de oven watervast. Dit doen we voor jullie of kunnen jullie zelf thuis doen. Zo kun je het servies probleemloos afwassen.

Een kleurrijke en ontspannende workshop, een ervaring die leuk is voor iedereen.

Aan het eind van de workshop gaan jullie naar huis met een uniek en zelf gemaakt servies stuk. En jullie kunnen met alle skills die jullie van ons hebben geleerd thuis verder aan de slag gaan. Pas maar op werkt verslavend en is er straks geen blanco serviesstuk meer veilig 😉

Het is ook mogelijk om deze workshop te combineren met de workshop servies beschilderen.

- Kosten: € 34,95
- Incl. koffie of thee met iets lekkers en een glaasje fris
- Minimaal 6 personen, minder tegen meerprijs
- Tijdsduur: 2,5 uur
- In onze studio in Weerselo of op (eigen) locatie waar wij naar toe komen (excl. reiskosten)

Meld je aan voor de workshop of vraag vrijblijvend meer informatie!

Idee van ons: Jullie kunnen er bijvoorbeeld ook voor kiezen om samen een tapas of gebakstel te maken voor bijvoorbeeld het bruidspaar.