Handlettering (op hout)

Laat je inspireren door prachtige handgeletterde creaties tijdens onze groepsworkshop! Als jullie enthousiast zijn over posters en houten planken met teksten, nodigen we jullie uit om gezellig aan te schuiven bij onze handlettering workshop. Hier krijg je de kans om je eigen poster of houten plank te creëren!

Tijdens deze interactieve workshop maken jullie kennis met de essentiële technieken van handletteren. Begin met oefenen in ons speciale werkboek en werk vervolgens aan een prachtige poster of voeg een betekenisvolle tekst, spreuk, of doodle toe aan een houten plank. We tonen inspirerende voorbeelden, bieden uitleg en delen handige tips en tricks, zodat jullie vol vertrouwen zelf aan de slag kunnen gaan. Iedereen kan het! Wij brengen jullie de kunst van handlettering bij.

De workshop belooft een heerlijk ontspannen en gezellige ervaring te zijn. Na afloop ga je naar huis met je eigen handgemaakte poster of houten plank, een praktisch werkboek, potlood en fineliner. Zo kun je ook thuis verder genieten van handletteren, en het is zelfs super leuk om unieke kaartjes als cadeautje te creëren. Ontdek de wereld van handlettering en laat je creativiteit bloeien samen met onze enthousiaste groep!

  • Kosten: € 34,95 p.p.
  • Minimaal 6 personen, minder personen tegen meerprijs
  • Inclusief koffie of thee met iets lekkers en een glaasje fris
  • Tijdsduur ca 2,5 uur
  • In onze studio in Weerselo of op (eigen) locatie

Is deze workshop iets voor jullie? Laten we een geschikte dag plannen, en wij verzorgen met veel plezier een dagdeel vol plezier en creativiteit!