Kids

Maak van je feestje een uniek en onvergetelijk feestje! Dit kan eenvoudig thuis met onze thema– en knutselkisten óf kom bij ons langs voor een gaaf kinderfeestje bij ons in de studio! Maar wij kunnen ook naar jullie toe komen op (eigen) locatie!

Themakisten & knutselkisten voor thuis
Studio LiVE beschikt over een groot aanbod van themakisten met daarin alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een fantastisch feestje! Een compleet draaiboek met activiteiten, verkleedkleding, spellen, versiering en overige attributen compleet in de stijl van het gekozen thema. Wie wil er nu niet een stoer piratenfestijn, sprookjesfeest, beachparty of discofeestje? Super origineel én lekker makkelijk!

Naast de themakisten beschikken we over diverse knutselkisten waarmee je thuis samen creatief aan de slag kunt gaan met het maken van o.a. armbandjes, dromenvangers of andere gave dingen. Met de knutselkist heb je alles bij de hand voor een super leuk en origineel kinderfeestje! En voor jezelf lekker makkelijk, want het heeft weinig voorbereidingstijd nodig.

Mocht je nog vragen of interesse hebben, neem dan contact op.

 

Crea kids ochtend

Kinderfeestjes

Speurtochten