Kinderfeestjes

Maak van je feestje een uniek en onvergetelijk feestje! Dit kan eenvoudig thuis met onze thema– en knutselkisten óf kom bij ons langs voor een gaaf kinderfeestje bij ons in de studio! Maar wij kunnen ook naar jullie toe komen op (eigen) locatie!
We hebben verschillende kinderfeestjes voor kinderen vanaf 4 jaar.

Themafeestjes & knutselkisten voor thuis

Studio LiVE beschikt over een groot aanbod van themafeestjes met daarin alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een fantastisch feestje thuis! Een compleet draaiboek met activiteiten, verkleedkleding, spellen, versiering en overige attributen compleet in de stijl van het gekozen thema. Wie wil er nu niet een stoer piratenfestijn, sprookjesfeest of beachparty? Super origineel én lekker makkelijk!
Naast de themakisten beschikken we over diverse knutselkisten waarmee je thuis creatief aan de slag kunt gaan met het maken van o.a. armbandjes, dromenvangers of andere gave dingen. Met de knutselkist heb je alles bij de hand voor een super leuk en origineel kinderfeestje! En voor jezelf lekker makkelijk, want het heeft weinig voorbereidingstijd nodig.

Gaat je kind binnenkort trakteren, waarom dan niet met een persoonlijke traktatie? Ontdek onze verscheidenheid aan printbare traktaties en gave gepersonaliseerde stickers.

Wil je de pret al voor het feestje laten beginnen? Kies dan een uitnodiging in thema van je feestje!

Mocht je nog vragen of interesse hebben, neem dan contact op.

Kinderfeestje workshops

Knutselpakketjes

Themafeestjes

Uitdeel cadeautjes

Traktaties

Uitnodigingen