Strandtas pimpen

In deze knutselkist zit een draaiboek met duidelijke beschrijving voor het pimpen van een strandtas. Ook zitten alle benodigde materialen in deze kist en een tafelkleed.
Deze knutselkist is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Kosten:
€ 150,- (voor 8 kinderen)
Als je een feestje met meer dan 8 kinderen geeft dan kun je de kist laten uitbreiden, dit kost € 19,95 euro per kind extra. De borg bedraagt € 50,- . Verzenden is mogelijk, de kosten zijn € 15,- extra (inclusief retour).

Extra mogelijkheden:
– Een thema knutselfeest! Kies voor een beachparty. In deze thema knutselkist zit natuurlijk een uitgebreid draaiboek, alle benodigde materialen voor het knutselen,  bordjes, bekers, bakjes en tafelkleed.
Ook een cadeautjesspel, aankleding voor het huis, spelletjes in het gewenste thema zit erbij en een karaokeset. Zo heb je alles bij elkaar voor een compleet feestje! Kosten: € 175,- (voor 8 kinderen).
– Uitnodigingen: om je feestje nog completer te maken stuur je een uitnodiging geheel in het thema. Kosten: € 6,- voor 7 uitnodigingen. Je Ontvangt de uitnodigen ruim van te voren per post.
Meer uitnodigen nodig? Dan kosten ze € 0,50 per stuk.
– Limonadefontein (bij verzending niet mogelijk) Een limonadefontein maakt je feestje nog leuker! Kosten € 7,50 (Borg €10,-)