Lock down

Het is even niet anders, ook wij zijn in elk geval gesloten t/m 09-02-2021. Maar wij zijn creatief genoeg om in oplossingen te denken!

Juist nu we veel thuis zitten is het heerlijk om even creatief aan de slag te gaan met bijvoorbeeld een zelfmaakpakket van ons of een mooi haak of breiwerkje. Voor de kinderen hebben we ook mooie knutselspullen.

❤ Wij zijn hard aan het werk om nog meer artikelen te plaatsen uit onze winkel in de webshop. Deze kunnen verzonden worden of afgehaald op afgesproken tijdstip.
❤ Kun je een artikel die je zoekt niet vinden in de webshop, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nog wel bestellen bij de groothandel.
❤️ Themakisten kunnen gewoon gereserveerd worden en verstuurd of opgehaald worden op een afgesproken tijdstip. Wij kunnen ons voorstellen dat je nu niet ver vooruit iets vast wilt leggen. En als je wel iets vast legt, wat gebeurt er dan als je het op het laatste moment toch moet annuleren i.v.m. Covid-19?
Mocht je bij ons een kinderfeestje willen reserveren, dan kan dat natuurlijk. Maar mocht het zo zijn dat je het geplande kinderfeestje niet door kan of wil laten gaan i.v.m. Covid-19, dan kunnen we in overleg het gereserveerde feestje verplaatsen of zelfs annuleren. Dat geld natuurlijk alleen als het betrekking heeft met Covid-19, dus bijvoorbeeld (verlenging van) een lockdown of dat je in quarantaine moet i.v.m. (vermoedelijke) besmetting.

Blijf gezond!

Liefs, Marijke & Linda

📧 info@studio-LiVE.nl of 📞 06-83517641

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *