Over mij

Als klein meisje was ik al heel graag aan het knutselen. Naarmate ik ouder werd zakte dit een beetje naar de achtergrond. Maar toen ik in 2011 zwanger werd, wilde ik zoveel mogelijk zelf maken. Dit vond ik zo ontzettend leuk om te doen en maakte ook cadeaus voor m'n zwangere vriendinnen. Omdat ik er zoveel leuke reacties en vragen op kreeg, begon ik met een weblog. Inmiddels heb ik de weblog ingeruild voor een webshop; www.funnybirdie.nl

Naast deze hobby, heb ik na de middelbare school mijn SPW4 diploma behaald en ben ik aan de slag gegaan in de ouderenzorg als activiteitenbegeleidster. Na 9 jaar moest ik er met een reorganisatie helaas uit. Ik vond weer een baan als begeleidster dagbesteding in de gehandicaptenzorg. Na 2 contracten was helaas geen mogelijkheid voor een vast contract, maar dit gaf me wel het laatste zetje om voor mezelf te gaan beginnen.
Naast mijn werk ben ik trotse mama van 2 prachtige jongens en ben ik vrijwilligster bij Jeugdwerk Rossum, hierbij organiseren we allerlei activiteiten voor de jeugd in ons dorp.

Met creatieve groet,
Linda van Eijbergen