Over ons

Ik ben Marijke Wiefferink, samenwonend met mijn vriend Dirk, dochter Meike en Lotte in Rossum.

In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, borduren en creatief bezig zijn. Daarnaast ben ik vrijwilligster geweest bij jeugdwerk Rossum, we organiseerde verschillende activiteiten voor de jeugd in ons dorp.

Ik heb 9 jaar als dierenarts assistente gewerkt, vorig jaar heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen.
Ik opende in Rossum een handwerk/hobby winkeltje Creabij Marijke.
Later dat jaar kwamen Linda en ik in gesprek om te bekijken of we onze krachten konden bundelen, dit kon! Nu is het dan zover en gaan we samen verder in Weerselo.

Ik zie je graag in onze winkel in Weerselo!

Linda van Eijbergen, woon samen in Twente met mijn vriend Rik en onze 2 jongens Sem en Timo.

Als klein meisje was ik al heel graag aan het knutselen. Naarmate ik ouder werd zakte dit een beetje naar de achtergrond. Maar toen ik in 2011 zwanger werd, wilde ik zoveel mogelijk zelf maken. Dit vond ik zo ontzettend leuk om te doen en maakte ook cadeaus voor m'n zwangere vriendinnen. Omdat ik er zoveel leuke reacties en vragen op kreeg, begon ik met een weblog en daarna een website genaamd Funnybirdie.

Naast deze hobby, heb ik na de middelbare school mijn SPW4 diploma behaald en ben ik aan de slag gegaan in de ouderenzorg als activiteitenbegeleidster. Na 9 jaar moest ik er met een reorganisatie helaas uit. Ik vond weer een baan als begeleidster dagbesteding in de gehandicaptenzorg. Na 2 contracten was helaas geen mogelijkheid voor een vast contract, maar dit gaf me wel het laatste zetje om voor mezelf te gaan beginnen. En ben ik dus sinds april 2017 trotse eigenaar van Studio LiVE en vanaf 24 maart 2020 samen met Marijke.