Themafeestjes

Ontdek het uitgebreide aanbod van themafeestjes bij Studio LiVE, met alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje!

Onze themafeestpakketten bevatten een compleet draaiboek, verkleedkleding, spellen, versieringen en alle benodigdheden, allemaal in de stijl van het gekozen thema. Of je nu kiest voor een stoer piratenfeest, een betoverend sprookjesfeest, een swingende beachparty, een politie- en boevenfeest, een feest der ridders, een spannend 'Wie is de Mol?'-feest, een magisch feest der feeën, een betoverend Harry Potter-feest, een actief lasergame-feestje of een heldhaftig brandweerfeest, je hebt altijd iets origineels en makkelijks bij de hand.

Onze themakisten zijn niet alleen geschikt voor kinderfeestjes, maar ook leuk om mee te nemen naar je vakantieadres! Perfect voor een familieweekend of een weekend met vrienden en kinderen.

Woon je in de buurt van Enschede, Losser, Hengelo, Borne, Almelo, Vriezenveen, Tubbergen, Denekamp, Ootmarsum of Oldenzaal? Dan kun je heel makkelijk de themakist bij ons in de winkel ophalen. Woon je niet in de buurt? Dan sturen wij het themafeestje gewoon naar je op!

Themakisten 4-9 jaar

Themakisten 9 +

Meer info

Speurtochtfeestjes 4 - 9 jaar

Verhuur oud Hollandse spellen

Themakisten volwassenen