Prijzen

De huurprijs van een themakist voor kinderen van 4–9 jaar bedraagt € 49,95 (inclusief BTW). De huurprijs voor een knutsel(thema)kist verschilt per activiteit. De themakisten en knutsel(thema)kisten zijn standaard uitgerust voor 8 kinderen.  Als je een feestje met meer dan 8 kinderen geeft dan kun je de kist laten uitbreiden, dit kost 5 euro per kind extra. In overleg kan de themakist 2 dagen van te voren opgehaald of worden, zo heb je nog voldoende tijd om het feestje voor te bereiden.

Wil je dat de themakist of knutsel(thema)kist naar je verzonden wordt? Dat kan ook voor € 16,- extra. Verzending gaat via POSTNL. Je ontvangt bij de themakist ook de retourticket, zodat je het ook weer gemakkelijk terug kunt sturen. Je ontvangt de themakist 2 dagen voor aanvang van het feestje, zodat je nog voldoende tijd hebt om het feestje voor te bereiden. Graag de themakist de dag na het feestje weer retour zenden.

De huurprijs van de themakist voor 9+, namelijk het “Wie is de Mol” feestje en het Discofeest voor 9+ bedraagt € 59,95 (inclusief BTW), deze themakisten zijn standaard uitgerust op 10 kinderen. Ook deze kisten kunnen worden uitgebreid voor 5 euro per kind.

De huur prijs van een “eigen thema” feestje varieert van 50 tot 75 euro. Dit is afhankelijk van jullie wensen. Bij deze themakisten zit een draaiboek dat speciaal voor jullie is geschreven, versiering in het eigen gekozen thema en al het spel- en activiteitenmateriaal. Er zit in principe geen verkleedkleding bij deze themakisten, maar wel leuke accessoires voor de kinderen in thema.

De themakist Wie is de Mol voor volwassen bedraagt 64,95 euro voor 1 team. Per team extra wordt 10 euro in rekening. Ook deze prijzen zijn inclusief BTW.

Via de mail kun je informatie aanvragen en een kist reserveren. Je ontvangt dan binnen 24 uur antwoord via de mail of telefoon. Reserveren kan via onze contactpagina of door te mailen naar info@studio-live.nl. Graag eerst weten wat er allemaal in de themakist zit? Mail gerust voor meer informatie!

Na reservering zullen wij de factuur opmaken, dan is de reservering definitief.  Wij vragen voor het huren van een themakist een borg van € 50,- en voor een knutsel(thema)kist verschilt de borg per activiteit. Deze borg ontvang je terug als je de themakist inlevert zoals je deze hebt ontvangen en deze is nagekeken op eventuele manco´s en beschadigingen. De themakist zal z.s.m. (tijdens openingstijden) worden nagekeken.

Wij adviseren om op tijd je reservering te plaatsen, zodat je verzekerd bent dat je kind zijn of haar favoriete themakist nog beschikbaar is, maar uiteraard kun je ook last-minute een themakist reserveren.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de foto’s en beschrijvingen van de feestjes. Natuurlijk doen wij ons best de themakisten zo te leveren dat zij overeenstemmen met de verwachtingen die zijn gewekt door middel van de beschrijvingen en foto’s van de feestjes, maar Studio LiVE behoudt zich het recht voor om tussentijds wijzigingen aan de themakisten door te voeren. Ook kan het voorkomen dat materiaal door gebruik beschadigd is en wij niet op tijd een gelijke vervanging hebben kunnen regelen. Natuurlijk zullen we altijd kijken naar passend vervangend materiaal.

De huurder is ten alle tijde aansprakelijk voor ongevallen en daaruit voortkomende  (materiële en immateriële) (letsel)schade. Studio LiVE kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruik  van de materialen in de themakist, dan wel het uitvoeren van de activiteiten en spellen uit het draaiboek.

Studio LiVE – 2020