Themakisten 4-9 jaar

In al onze themakisten zit alles wat je nodig hebt om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren.

In elke themakist zit een uitgebreid draaiboek, hierin staat een standaard programma en daarnaast vele extra activiteiten. Zo kun je zelf je feestje aanpassen aan het weer en de leeftijd, zonder er veel werk aan te hebben!
Voor alle activiteiten, dus ook voor de extra activiteiten, zitten alle het spel- en activiteitenmaterialen in de themakist! Denk aan een slackline, ringwerpspel, coördinatie-spel, dartspel in thema, palmboom-bowling, zandpictionary en noem maar op. Er is bij alle themakisten met elk weertype rekening gehouden, waardoor elk feest het hele jaar rond gevierd kan worden! Zelf hoef je alleen nog maar de boodschappen te doen! Hoe makkelijk is dat!

Naast al het spel en activiteitenmateriaal zit er in de themakist uitgebreide versiering in het thema, niet alleen slingers, maar veel meer! Zo tover je je huiskamer echt om tot bijvoorbeeld ridderzaal, piratenboot, discotheek of een jungle! Ook is hierbij gedacht aan een mooi gedekte tafel: er zitten in elke themakist bordjes, bakjes, bekers en natuurlijk versiering voor op tafel. Ook zitten er gave accessoires in de themakisten voor de kinderen, denk aan vleugeltjes, kroontjes, zwaarden, ooglapjes etc. en zit er in verschillende themakisten verkleedkleding voor de kinderen om zo helemaal in de sfeer te komen.

Naast de themakisten, zijn er ook knutselkisten. De knutselkisten kun je ook uitbreiden met een thema. Dit aanbod zal steeds verder worden uitgebreid.

Een feestje thuis geven is zo heel gemakkelijk en super gezellig! Kies snel jouw favoriete feestje!

Sprookjesfeest

Politie en boef feest

Piratenfestijn

Beachparty

Disco feestje

Harry Potter feestje

Feest der feeen

Feest der ridders

Natuuravontuur