Kinderfeestje

Vroeger werden kinderfeestjes bijna altijd thuis gegeven, maar tegenwoordig is het niet meer zo gebruikelijk. Men gaat regelmatig naar de bioscoop, het zwembad of het speelparadijs. Soms wordt het zelfs een wedstrijdje ‘wie geeft het meest spectaculaire kinderfeestje?
Je kunt je afvragen voor wie dat leuk is. Ouders raken in de stress: wat gaan we nu weer doen en wat gaat dat allemaal wel niet kosten?
Voor kinderen is het vooral hectisch, wat soms maakt dat een kinderfeestje vooral spannend en overweldigend is, in plaats van dat het genieten en plezier hebben centraal staat! Jammer, want juist door een kinderfeestje thuis kan een kind zich heel bijzonder voelen. Dan gaat het niet over hoeveel geld de ouders voor het kind over hebben, maar juist om de aandacht, de moeite, het contact en liefde die voor het kind zo voelbaar is.
Een woonkamer die speciaal voor het kind helemaal tot ridderzaal, een sprookjespaleis, een piratenboot of in een ander favoriet thema is omgetoverd, ouders die door middel van mooie verhalen de spelletjes leiden, een vader of moeder die helemaal in een rol kruipt. Een kinderfeestje in thema speelt helemaal in op de belevingswereld van het kind en de fantasie van het kind kan even helemaal de vrije loop gaan! Daarom: vier het lekker thuis!

Studio LiVE helpt jullie als ouders graag op weg om van jullie kinderfeestje een heel bijzonder feestje te maken. Met tips, inspiratie, leuke ideeën, draaiboeken, mooi spel- en activiteitenmateriaal, versiering en prachtige themakisten. Zo kan jij voor je kind een hartverwarmend en onvergetelijk kinderfeestje houden!