Onze themakisten

Studio LiVE verhuurt themakisten voor kinderfeestjes met alles er op en eraan. Wanneer je een themakist huurt, hoeft u zelf alleen nog maar voor de boodschappen te zorgen. Alle benodigdheden voor het feest zitten in de themakist. Verkleedkleding, alle materialen voor de activiteiten, knutselmateriaal, versiering voor het huis in het thema, bekers, borden en bakjes en noem maar op.

En natuurlijk bevat elke themakist een uitgebreid draaiboek met een standaard programma en daarnaast vele extra activiteiten. Genoeg om het feestje helemaal naar eigen wens in te richten en aan te passen naar leeftijd.

Bij Studio LiVE is een heleboel mogelijk, zo kunnen de themakisten gecombineerd of aangevuld worden met bepaalde activiteiten. Ook kan het draaiboek aangepast
worden, zodat het niet voor een verjaardag is, maar bijvoorbeeld voor een gezellige meidenavond! Ook bieden wij begeleiding van het feest aan en kunnen wij de themakist eventueel bezorgen (tegen meerprijs). Informeer gerust naar de mogelijkheden!