Over de themakisten

Leuk dat je kijkt op de site van Studio LiVE. Waarschijnlijk is jouw kind binnenkort jarig en wil je graag een onvergetelijk feestje geven. Ik help je er graag bij! Ik ben Linda van Eijbergen, ik ben naast trotse moeder van twee kinderen de eigenaresse van Studio LiVE. De themakisten van Studio LiVE waren voorheen te huur onder de naam “Kleur je feestje”. In juni 2017 heb ik dit overgenomen en ondergebracht onder Studio LiVE.
Het is mijn missie om alle kinderen een hartverwarmend feestje te geven waarbij ze zich even echt bijzonder en geliefd voelen. Ik help jullie als ouders graag om dit mogelijk te maken voor jullie kinderen door inspiratie, tips en advies te geven, spelletjes en materialen te verhuren en door het verhuren van prachtige themakisten.

Studio LiVE is voortgekomen uit het feit dat ik mijn hobby Funnybirdie en het geven van creatieve workshops wilde professionaliseren. Ik vind het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn met zowel mijn hoofd als mijn handen. Toen ik op internet zag dat “Kleur je feestje” ter overname werd aangeboden, was ik dan ook direct enthousiast. De themakisten passen perfect bij het organiseren van workshops voor kinderfeestjes.
De naam “Kleur je feestje” is overgaan in Studio LiVE, maar de bekende themakisten zullen als vanouds iets bijzonders zijn! De themakisten blijven continu verder groeien, zodat ze steeds beter bij de wensen van het feestje voor jullie kinderen aansluiten en helpen een onvergetelijk themafeestje te organiseren.