Wie is de mol

Wie is de Mol is een bekend spel van televisie en fantastisch om te doen tijdens bijvoorbeeld een buurtfeest of een familiefeestje! Tijdens dit spel voeren de kandidaten gezamenlijk opdrachten uit om de prijzenpot te spekken. Met de aanwezigheid van een mol – een saboteur – in hun midden is dat voortdurend een lastige klus. Slaagt een opdracht, dan verdient de groep geld voor de groepspot. Om de opdrachten tot een goed einde te brengen, moeten de kandidaten samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? De mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen geld wordt verdiend voor de pot. Uiteindelijk moeten de kandidaten erachter komen wie de Mol is. Alleen diegene die de juiste Mol weet aan te wijzen maakt kans om er met de prijzenpot vandoor te gaan!

Wie is de Mol wordt gespeeld in teams van ongeveer 10 personen en per team is één spelleider nodig. De Wie is de Mol themakist is geschikt vanaf 10 personen tot meer dan 50!

Kosten:
€ 74,95
De borg bedraagt € 50,- . Meer informatie vind je hier.

Woon je in Twente en wil je graag begeleiding bij deze themakist? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.