Workshop macramé decoratie

Macramé is terug en super leuk om te doen! Zie je in de winkels ook toffe macramé decoratie hangen en lijkt het jou super leuk om dit zelf te kunnen maken? Helemaal uniek en in je eigen kleuren? Zet de stap en probeer iets nieuws! Wij leren je graag de knooptechnieken.

Tijdens deze workshop ga je aan het werk met macrame garen, de keuze over veel kleuren en kunt zelf bepalen wat gaan maken. Bijvoorbeeld een waxinelichtje, plantenhanger, wandhanger, boomschijfhanger of een vlaggenlijn.

We leren de (basis) knooptechnieken, tips en tricks, laten voorbeelden zien en geven uitleg hoe aan de slag gaan en helpen natuurlijk waarbij nodig. Ontspanning en gezelligheid gegarandeerd!

Zo ga jij naar huis met een super toffe (zelf gemaakte) eyecatcher voor in huis! Je krijgt van ons na afloop een A6 kaart mee met daarop de meest gebruikte knooptechnieken. Zo kun je thuis ook nog verder aan de slag gaan, mocht je de smaak te pakken hebben gekregen.

- Kosten: € 37,50 p.p. (alle materialen inbegrepen)
- Minimaal 6 personen, minder personen tegen meerprijs
- Inclusief koffie of thee met iets lekkers en een glaasje fris
- Tijdsduur: ca 2,5 uur
- In onze studio in Weerselo (Twente) of op (eigen) locatie waar wij naar toe komen (excl. reiskosten)

Meld je aan voor de workshop of vraag vrijblijvend meer informatie!

Liever een andere activiteit? Bekijk alle workshops:
Workshops stippen en schilderen op servies, workshop borduren op hout, workshop schilderen met acrylverf, workshop tas van vilt (borduren), workshop handlettering (op hout), workshop crêpepapier bloemen maken, workshop ijsstokjeskunst, workshop tas illustreren,