Workshop schilderen met acrylverf

Breng een uniek stuk kunst aan je muur en ontdek de ontspannende wereld van schilderen tijdens onze groepsworkshop met acrylverf! Kies tussen een schilderdoek (ca. 40 x 50 cm) of een houten plank, afhankelijk van ieders voorkeur en beschikbare muurruimte. Laat jullie inspireren door voorbeelden, ontvang uitleg over technieken en ontdek tips en tricks om jouw meesterwerk te creëren. Of jullie nu kiezen voor vrolijke dieren, gevelhuisjes, dikke dames of iets anders, wij hebben verschillende afbeeldingen om uit te kiezen. Natuurlijk mag je ook je eigen ideeën meebrengen!

Geen schilderervaring? Geen zorgen! Wij gaan het je leren! Geniet van de ontspannen en gezellige sfeer terwijl je jullie artistieke kanten verkennen. Na afloop gaan jullie naar huis met een prachtig, zelfgemaakt schilderij om de muur te verfraaien.

Jullie kunnen er ook voor kiezen om met meerdere schilderijen 1 schilderij te vormen. Erg leuk voor op kantoor of het aanstaande bruidspaar.

Reserveer nu en voeg een persoonlijk tintje toe aan je interieur!

  • Kosten: € 39,95
  • Minimaal 6 personen, minder personen tegen meerprijs
  • Inclusief koffie of thee met iets lekkers en een glaasje fris
  • Tijdsduur: ca. 2,5 uur
  • In onze studio in Weerselo of op (eigen) locatie

Op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest, personeelsfeest, teambuilding of ander uitje? Dit is daarvoor een super leuke activiteit! Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om met meerdere schilderijen 1 schilderij te vormen. Erg leuk voor op kantoor of het aanstaande bruidspaar.