Workshop stippen servies

Ontdek de vreugde van je eigen beschilderde servies op tafel tijdens onze groepsworkshops, ideaal voor vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en teamuitjes!

Leer bij ons de kunst van het creëren van prachtige patronen op diverse serviesstukken. In deze workshop maken jullie gebruik van porseleinverf in een scala aan kleuren. Je hebt de keuze uit mokken, (gebaks)bordjes, schaaltjes, tapassetjes en labels. Voor degenen met een voorliefde voor vintage bieden we ook vintage serviesstukken aan, perfect om verder te decoreren. Overweeg samen een tapas- of gebakstel te creëren, perfect als bijzonder geschenk voor het bruidspaar.

We tonen voorbeelden en delen tips, tricks en heldere uitleg over hoe jullie zelf aan de slag kunnen gaan. Na het afbakken in de oven (thuis) wordt de porseleinverf watervast, waardoor het servies eenvoudig afwasbaar is. In overleg kunnen wij dit voor jullie doen.

Een kleurrijke en ontspannende workshop, geschikt voor iedereen. Na afloop gaan jullie naar huis met een uniek, zelfgemaakt serviesstuk!

Het is ook mogelijk om deze workshop te combineren met de workshop servies beschilderen.

- Kosten: € 34,95
- Minimaal 6 personen, minder tegen meerprijs
- Tijdsduur: 2,5 uur
- In onze studio in Weerselo of op (eigen) locatie

Is de workshop stippen op servies iets wat jullie aanspreekt? Laten we samen een geschikte dag kiezen, en wij zorgen ervoor dat het een dag vol plezier en creativiteit wordt!